Кул дизајни во кои ќе се заљубите на прв поглед


Кул дизајни во кои ќе се заљубите на прв поглед

Имагинацијата на вистински професионалните дизајнери не знае за граници, а овие дела се доказа за тоа.

kul-dizajni-vo-koi-kje-se-zaljubite-na-prv-pogled-01.jpg

Некои дизајнери се надминуваат себеси со неверојатна креативност и дизајни кои можеби не ни се неопходни, но изгледаат фантастично.

Други, создаваат дела кои ни се потребни долго време, но на никого не му текнало да ги креира.

Во секој случај, двата типа се подобри од оние кои ги копираат веќе постоечките дела.

Во продолжение неколку дизајни во кои ќе се заљубите на прв поглед:

Клупи со ЛЕД светла кои менуваат боја

kul-dizajni-vo-koi-kje-se-zaljubite-na-prv-pogled-02.jpg

Метални цевки наместо пластични во кафетерии во Берлин

kul-dizajni-vo-koi-kje-se-zaljubite-na-prv-pogled-03.jpg

Направа за правилно држење на прстите на дете кое учи да пишува

kul-dizajni-vo-koi-kje-se-zaljubite-na-prv-pogled-04.jpg

Хотелски туш за двајца

kul-dizajni-vo-koi-kje-se-zaljubite-na-prv-pogled-05.jpg

Имитација на ѕвездено небо во авион

kul-dizajni-vo-koi-kje-se-zaljubite-na-prv-pogled-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-де... Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...
Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново нив... Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...
Кул дизајни и изуми кои секој би ги купил без размислување Човечката имагинација не познава за граници, па постојано сме сведоци на нови ди...