12 најбизарни изуми на кои жените во светот трошат пари


12 најбизарни изуми на кои жените во светот трошат пари

Oд влошки против „камилско стапало“ до перница за гради за тие што спијат на страна, кои се најчудните изуми за жени?

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-01.jpg

Во текот на животот жените трошат огромна сума на пари за облека, козметика, чевли и низа други работи.

Но, понекогаш тие трошат и на навистина бизарни работи.

Чудни изуми на кои жените трошат пари:

Перници на кои може да вежбате бакнување

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-07.jpg

Градник кој се претвора во маска во случај на радиоактивно зрачење

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-12.jpg

Влошки против „камилско стапало“

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-13.jpg

„Кондоми“ за заштита на високите потпетици, кои се претворија во тренд за стилизирање на чевлите

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-08.jpg

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-11.jpg

Чудни прерамки за градници

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-14.jpg

Шорцеви за стапалото

12-najbizarni-izumi-na-koi-zhenite-vo-svetot-troshat-pari-10.jpg

Уште 6 изуми на следната страна...Би можело да ве интересира:

Идеални изуми за оние кои ништо не може да ги стопли кога е ладно Кога температурите малку ќе паднат, оние најзимурливите се соочуваат со вистинск...
12 одлични изуми кои ќе му го олеснат животот на секој родител Електрична количка која вози сама на копче и ѝ се подесува брзината и уште 11 ин...
15 работи кои ќе ви го олеснат животот за помалку од 20 долари Постојат толку многу модерни дизајни и изуми кои може да ги решат вашите секојдн...

Најчитани неделава