Корисни ситници за дома од AliExpress кои изгледаат многу поскапо отколку што реално чинат
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк


Корисни ситници за дома од AliExpress кои изгледаат многу поскапо отколку што реално чинат

Домот е местото каде треба да ви е најудобно и најпријатно, каде ќе може да бидете релаксирани, продуктивни, расположени...

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-001.jpg

А, благодарение на AliExpress во последно време домот може да ви изгледа како од каталог за малку пари.

Што може да купите за неколку долари, а изгледа многу поскапо?

Ваза за на ѕид

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-01.jpg

Луксузен свеќник

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-02.jpg

Метални полици

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-03.jpg

Декоративни навлаки за перници

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-04.jpg

Метални знаци

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-05.jpg

Стаклени вази

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-06.jpg

Перниче – јазол

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-07.jpg

Светилка во облик на гранки

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-08.jpg

Висечки вази

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-09.jpg

Скандинавски декоративни теглички

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-10.jpg

Слики од лисја нацртани со водени боички

korisni-sitnici-za-doma-od-aliexpress-koi-izgledaat-mnogu-poskapo-otkolku-sto-realno-cinat-11.jpg

Продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

Криви ѕидови, чудно наредени плочки: 20 докази зошто не треба да штеди... Соработката со мајстори понекогаш може комплетно да ве истошти затоа внимателно ...
Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново нив... Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...
Корисни ситници од 2 долари и помалку, достапни на AliExpress За оние кои сакаат да купуваат ситници, AliExpress е рајот за онлајн шопинг... ...