Airbnb од стаклената пирамида над Лувр ќе направи спална соба (фото)


Airbnb од стаклената пирамида над Лувр ќе направи спална соба (фото)

Фановите на необични искуства имаат уште една работа за додавање на својата листа...

airbnb-od-staklenata-piramida-nad-luvr-ke-napravi-spalna-soba-001.jpg

Airbnb во договор со Лувр ќе прави спална соба од стаклената пирамида над музејот.

Гостите кои ќе престојуваат во спалната соба во стаклената пирамида ќе може да испијат и коктел пред Мона Лиза.

Ноќевање во спалната соба ќе добијат двајца среќници, кои ќе победат на натпревар кој ќе биде осмислен и објавен во иднина, па ќе може да го погледнат Париз од сосема поинаква перспектива.

Како отприлика ќе изгледа ова искуство?

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

15 хорор сцени во хотелски соби Кога погледот од хотелската ќе ве разочара, а сцената во тоалетот ќе ве остави п...
Иновација од ИКЕА - Завеси кои го прочистуваат воздухот дома Ако имате доволно зеленило во домот, воздухот ќе биде почист и посвеж за дишење....
Како да внесете празнична магија во секоја соба од домот? Оние кои уживаат во новогодишната магија, не сопираат со постојано украсување и ...