Генијални дизајни без кои нема да може да си го замислите секојдневието

Понекогаш не сме свесни дека нешто ни е потребно додека не го видиме, а токму таков е случајот со овие дизајни.

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-01.jpg

Креативноста на дизајнерите не знае за граници, а кога станува збор за изуми и уреди кои ни го олеснуваат животот, им симнуваме капа.

Кога би имале некои помагала, секојдневието би ви било многу полесно, независно дали при готвење, справување со инсекти или чување милениче.

Кога ќе ги видите овие дизајни, ќе посакате веднаш да ги најдете на интернет и да ги нарачате. 

Животот би бил многу полесен со нив:

Направа за рендање путер и кашкавал

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-02.jpg

Фонтана со вода за жедни миленици

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-03.jpg

„Ловец“ на пајаци за оние кои се плашат од инсекти

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-04.jpg

Инфра-црвена тастатура за оние кои не можат да куцаат на телефон

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-05.jpg

Тенко шише за вода кое го собира во торба за лап топ и може да се користи повеќепати

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-06.jpg

Дигитална каса која ги брои паричките кои ги собирате

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-07.jpg

Вертикално глувче за компјутер за да спречи болка во зглобовите

genijalni-dizajni-bez-koi-nema-da-mozhe-da-si-go-zamislite-sekojdnevieto-08.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Сочувајте пари и нерви: Генијални новогодишни трикови (видео) Новогодишните декорации знаат да бидат најголемо уживање, но и најголема главобо...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg