15 работи кои ќе ви го олеснат животот за помалку од 20 долари


15 работи кои ќе ви го олеснат животот за помалку од 20 долари

Постојат толку многу модерни дизајни и изуми кои може да ги решат вашите секојдневни проблеми, но неретко доаѓаат по многу висока цена.

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-001.jpg

Направивме селекција од Amazon производи кои чинат помалку од 20 долари, а сепак се вбројуваат во изумите кои ќе ви решат барем еден голем проблем во животот.

1. Силиконска ракавица со која ќе ги отстраните вишокот влакна од миленикот

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-01.jpg

2. Пенкало – избелувач за просторот помеѓу плочките кој најтешко се чисти

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-02.jpg

3. Ролер за кречење на мали површини

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-03.jpg

4. Чистач за јазик кој ги отстранува наслагите и бактериите

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-04.jpg

5. Закачалка за во автомобил

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-05.jpg

6. Термос во кој може да си направите вода со овошна арома

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-06.jpg

7. Водоотпорен Bluetooth звучник за сите ваши концерти под туш

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-07.jpg

8. Светилка која додава романтичен амбиент каде и да ја поставите

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-08.jpg

9. Флексибилен организер за во бања

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-09.jpg

10. Пластични додатоци за прецизно лакирање

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-10.jpg

11. Држач за нозе додека патувате

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-11.jpg

12. Четкичка за миење остри ножеви, без да се исечете

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-12.jpg

13. Шолја „2 во 1“

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-13.jpg

14. Цевки од нерѓосувачко железо

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-14.jpg

15. Држач за лак за нокти

15-raboti-koi-ke-vi-go-olesnat-zivotot-za-pomalku-od-20-dolari-15.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

12 одлични изуми кои ќе му го олеснат животот на секој родител Електрична количка која вози сама на копче и ѝ се подесува брзината и уште 11 ин...
13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново ниво Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...