Вреќички чај кои ќе ја претворат вашата шолја во мини аквариум
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Asistent 16-09-2019


Вреќички чај кои ќе ја претворат вашата шолја во мини аквариум

Онлајн продавницата Ocean-Teabag навистина си го оправдува името со шармантните вреќички за чај што го слават морето. 

vrekjichki-za-chaj-koi-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mini-akvarium-001.jpg 

Започнат од Такахаши Шота, овој јапонски проект го сочинуваат вреќички чај во форма на лигња и октопод. Прецизно изработена со слоеви, превиткувања и дупчиња, секоја креација има препознатлива форма на некое од суштествата. Кога ќе ја ставите вреќичката во врела вода, таа како да оживува и плови во својот минијатурен океан.

Доколку се сомневате за вкусот, не грижете се. И лигњата и октоподот имаат вкусови што веќе ви е познати. Лигњата содржи црн чај инспириран од црното масло што го испуштат лигњите, додека октоподот е комбинација од чаеви кои се одлични за попладне. 

Можете да најдете и вреќички во форма на други морски животни, а доколку повеќе ви се допаѓаат сувоземните животни, компанијата нуди и вреќички чај во форма на ракун, видра, панда и слично.

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-02.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-03.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-04.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-05.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-06.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-07.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-08.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-09.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-10.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-11.jpg

sharmantni-vrekjichki-chaj-shto-kje-ja-pretvorat-vashata-sholja-vo-mal-akvarium-12.jpg

Спирова С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

„Ова не е твојата бунда, ова е нечија мајка“ - Моќни кампањи каде што ... Дизајнот практично стана еден вид на уметност. Денешните модерни маркетинг кампа...
18 опаковки заради кои ќе се прелажете да купите нешто што можеби и не... За повеќе од нас, дизајнот на опаковката е пресуден кога треба да одбереме еден ...
Трансформации од стари работи кои ќе му дадат нов изглед на вашиот дом Ако мислите дека нешто што веќе не го употребувате треба да го фрлите, прво разм...