Паметни реклами кои нè молат да не си го трошиме животот залудно


Паметни реклами кои нè молат да не си го трошиме животот залудно

Рекламите во продолжение, преку само една слика и слоган, имаат за цел да нè освестат.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-001.jpg

Нека ова биде денешната мини-лекција за тоа колку е важен вашиот живот и во кои замки не треба да запаѓате:

1. Животот полесно се губи под дејство на алкохол

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-01.jpg

2. Донирајте за да спасите нечиј живот.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-02.jpg

3. Не си ја уништувајте младоста.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-03.jpg

4. Ни требаат дрвја за да преживееме.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-04.jpg

5. Зависноста не вреди повеќе од вашиот живот.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-05.jpg

6. Ѓубрето од океаните кога-тогаш ќе ви се врати.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-06.jpg

7. Сите деца заслужуваат подеднакво розово детство.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-07.jpg

8. Не заборавајте да ги нахраните гладните.

pametni-reklami-koi-ne-molat-da-ne-si-go-trosime-zivotot-zaludno-08.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

12 начини како креативните дизајнери ни го олесниле животот Некои луѓе се толку генијални што речиси секогаш со паметни идеи успеваат да ни ...
15 секојдневни предмети кои биле дизајнирани со друга намена Многу од предметите кои секојдневно ги употребуваме биле пронајдени за сосема по...
12 одлични изуми кои ќе му го олеснат животот на секој родител Електрична количка која вози сама на копче и ѝ се подесува брзината и уште 11 ин...

Најчитани неделава