13 работи кои цел живот чекавме да ги измислат


13 работи кои цел живот чекавме да ги измислат

Веројатно 90% од работите на оваа листа на дизајни и вам ви затребале барем еднаш во животот.

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-001.jpg

Додека ги разгледувате изумите, ќе сфатите дека речиси цел живот сте чекале на некој да му текне да ги направи. И сигурно многу пати сте си рекле „како досега на никој не му текнало?“

И сега – конечно се тука:

Лепенка за ретровизори „анти-дожд“

13 raboti koi cel zivot cekavme da gi izmislat 01

Само една чаша вино, за кога ручате сами

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-02.jpg

Тенџере со преграда за два посебни ручеци истовремено

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-03.jpg

Сув сапун во хотелски тоалет

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-04.jpg

Сепак совршеното далечинско постои

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-05.jpg

Течен сапун со сад за складирање на сунѓерчето

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-06.jpg

За тие екстра гадливите, кои не сакаат да го допрат ѓубрето

13 raboti koi cel zivot cekavme da gi izmislat 07

Количка за бебе која се склопува за 5 секунди

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-08.jpg

Куќички за кучиња со клима, поставени веднаш до супермаркет

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-09.jpg

Полици „на влечење“ во супермаркет

13 raboti koi cel zivot cekavme da gi izmislat 10

Држач за книга

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-11.jpg

Гумирано капаче на крема за раце, за полесно отворање/затворање кога рацете ви се лизгаат или ви се мокри

13-raboti-koi-cel-zivot-cekavme-da-gi-izmislat-12.jpg

Симулатор во теретана за вежбачите да не ја загубат мотивацијата и возбудата

13 raboti koi cel zivot cekavme da gi izmislat 13

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Кул дизајни кои се доказ дека и обичните работи може да бидат ремек-де... Иако сме навикнати некои секојдневни работи да ги гледаме со еден ист дизајн, се...
12 одлични изуми кои ќе му го олеснат животот на секој родител Електрична количка која вози сама на копче и ѝ се подесува брзината и уште 11 ин...