20 евтини ситници од AliExpress со кои ќе ја дочекате зимата подготвени


20 евтини ситници од AliExpress со кои ќе ја дочекате зимата подготвени

Оние зимурливите ќе се изненадат колку евтините ситници од AliExpress може да им бидат од помош во студените денови.

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-001.jpg

Како конечно да ја дочекате зимата подготвени, со однапред решени зимски проблеми?

Тајната лежи во:

Навлаки за на чевлите кои спречуваат лизгање

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-16.jpg

Подметнувачи за чаша кои го загреваат пијалакот

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-10.jpg

Апаратче кое ги суши чевлите

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-15.jpg

Флексибилна санка

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-14.jpg

Топли, меки ракавици

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-13.jpg

Екстерна батерија која служи и како греач

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-12.jpg

Сијалички на жицa

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-11.jpg

Новогодишни хеланки

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-02.jpg

Високи грејачи за нозе

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-18.jpg

Термална долна облека која не се познава

20-sitnici-od-ali-express-so-koi-ke-ja-docekate-zimata-podgotveni-08.jpg

Продолжуваат на следната страна...Би можело да ве интересира:

Отворете ѝ врата на есента - Лесни декорации за дома Имаме супер идеја што да правите за време на студените, дождливи денови – декора...
Ситници од AliExpress кои се спас за дождливите денови Ни следат дождливите денови и недели во кои сè што ќе сакаме да направиме е да с...
20 везени тетоважи - изгледаат покул отколку што звучат Оние кои се вљубени во уметноста која ја создаваат иглите натопени во мастило, с...

Најчитани неделава