Уникатни дизајни кои може да ви го „спасат“ денот


Уникатни дизајни кои може да ви го „спасат“ денот

Зарем не би било совршено ако некој постојано создава решенија за нашите секојдневни проблеми?

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-01.jpg

Очигледно, на некои дизајнери одлично им тргнало во оваа цел.

Во продолжение погледнете неколку уникатни дизајни кои со сигурност некогаш ви затребале или може да ви се најдат во разни ситуации.

Светот би бил подобар кога би имало повеќе луѓе со уникатни идеи како овие:

Безбедно место каде може да го оставите кучето на топло додека пазарите

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-02.jpg

Јавна вреќа за удирање кога нешто ќе ве изнервира среде улица

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-03.jpg

Јавен тоалет со послужавник на кваката за да има каде да ги оставите вашите додатоци и да не ги заборавите

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-04.jpg

Апарат на паркинг каде може да си го измерите нивото на алкохол пред да влезете во автомобил

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-05.jpg

Скали во компанија кои навечер светат – за оние кои заглавуваат до подоцна да се симнат безбедно

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-06.jpg

Кеса со исечени ќошиња за кутиите со пица да може да се пренесуваат исправено

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-007.jpg

Маска за спиење со две страни за во авион стјуардесите да знаат дали да ве будат за оброк или не

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-07.jpg

Лопатка за собирање ѓубре со чешел за чистење на метлата

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-08.jpg

Специјални гардеробери за палта на пушачи и на непушачи

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-09.jpg

Фрижидер со ротирачки полици за полесна достапност до намирниците

unikatni-dizajni-koi-mozhe-da-vi-go-spasat-denot-10.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

13 апсурдни дизајни кои не му затребале на никој, никогаш Иако честопати знаеме да купуваме работи кои реално и не ни требаат, овие апсурд...
Кул дизајни кои ќе го доведат концептот за комфор во домот на ново ниво Дизајнерите не застануваат со нивниот креативен ум и постојано измислуваат дизај...
15 работи кои ќе ви го олеснат животот за помалку од 20 долари Постојат толку многу модерни дизајни и изуми кои може да ги решат вашите секојдн...