10 грешки на дизајнери и мајстори кои ги прават предметите бескорисни и неупотребливи (фото)

Сте биле ли сведоци на дизајни за кои сте си рекле дека или дизајнерот завршил курс онлајн или мајсторот првпат фатил алат во рака? Во продолжение неколку такви примери.

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-01.jpg

Некои дизајнери и мајстори навистина си ја знаат работата и восхитуваат со резултатот кој ќе го направат, но кај некои се забележува неукоста и немањето волја за работа.

Погрешно поставени скали, бојадисани прекинувачи кои станале нефункционални, клупа со потпирач од двете страни... да, сите овие промашени дизајни постојат во реалноста.

Во продолжение неколку фото-докази споделени од луѓе на Редит:

Потребна е обука пред користење на скаливе

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-02.jpg

Клупа со потпирачи на двете страни, без опција да се седне

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-03.jpg

„Во авион го имав најмалиот потпирач за рака“

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-04.jpg

Обележување за автомобили што возат и по ѕидови...

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-05.jpg

Нешто не е во ред тука

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-06.jpg

Скали за да стигнете до други скали

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-07.jpg

Кога молерот ќе ги офарба и прекинувачите, па ќе станат бескорисни

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-08.jpg

Подобро да ја искористите другата врата додека да разберете во која насока да читате

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-09.jpg

Врата во јавен тоалет без поента

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-10.jpg

На излегување од тобоганот треба да се посети физиотерапевт или костозглобно

10-greshki-na-dizajneri-i-majstori-koi-gi-pravat-predmetite-beskorisni-i-neupotreblivi-foto-11.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

12 бизарни дизајни за кои нема да поверувате дека постојат (фото) Под во автомобил кој наликува на плочки, писоар за жените да можат да уринираат ...
13 „луди“ дизајни кои ќе мора да ги видите и во живо за да поверувате дека постојат Ако ви кажеме дека во амбалажа која наликува на средство за чистење стакла, всуш...
22 идеи за минималистички тетоважи за сите девојки кои знаат што е „себељубов“ (фото) Девојка која се прегрнува себеси, чии контури создаваат облик на срце – ова е на...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg