Креативни дизајни на секојдневни предмети кои ќе ве воодушеват со својата оригиналност

Капа со вградено радио, инструкции за врзување вратоврска во јавен тоалет – дизајнерите можат да направат генијални секојдневни предмети кога ја користат својата креативност.

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-01.jpg

Креативноста не се изразува само преку уметнички дела, музика и слично. Можеме да ја видиме и на предмети што ги користиме секој ден.

Неколку креативни дизајни на секојдневни предмети што ќе ве воодушеват:

Оџак од фабрика што ја покажува температурата

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-02.jpg

Додаток со кој лесно ќе ги извадите и последните краставички од теглата

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-03.jpg

Влез од книжарница со мала врата за деца

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-04.jpg

Одличен дизајн за писоар

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-05.jpg

Огледало во јавен тоалет со инструкции за врзување вратоврска

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-06.jpg

Велосипед претворен во санка

kreativni-dizajni-na-sekojdnevni-predmeti-koi-kje-ve-voodushevat-so-svojata-originalnost-07.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

10 грешки на дизајнери и мајстори кои ги прават предметите бескорисни и неупотребливи (фото) Сте биле ли сведоци на дизајни за кои сте си рекле дека или дизајнерот завршил к...
12 бизарни дизајни за кои нема да поверувате дека постојат (фото) Под во автомобил кој наликува на плочки, писоар за жените да можат да уринираат ...
Уникатни и иновативни дизајни кои не се неопходни, но веднаш ќе ги посакате (фото) Кога имаат слобода да ја покажат нивната креативност, дизајнерите можат да напра...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg