10 строги правила кои ги почитуваат членовите на семејството Кардашијан за слава

Сите учесници снимаат по 10/12 часа на ден, а камери има насекаде и во секој миг најмалку еден член од семејството мора да е во кадар. Крис добива 10% од сите договори на нејзините ќерки.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-01.jpg

Сите учесници снимаат по 10/12 часа на ден, а камери има насекаде и во секој миг најмалку еден член од семејството мора да е во кадар.

Светот за семејството Кардашијан за првпат слушна во 2006 година кога излезе интимната видео снимка на Ким Кардашијан.

Потоа нејзината мајка Крис го искористи скандалот на ќерка си за да договори снимање на реално шоу и сега, 14 години подоцна, сите знаат за ова семејство.

Но, патот до славата не е лесен и тие следеле навистина строги правила за да стигнат до местото на кое се денес.

Строги правила кои членовите на семејството ги почитуваат:

Сите учесници снимаат по 10/12 часа на ден, а камери има насекаде и во секој миг најмалку еден член од семејството мора да е во кадар.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-14.jpg

Секој што влегува во нивниот дом мора да потпише договор за приватност, а во домот на Крис Џенер има куп такви бланко договори на влезот.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-15.png

64-годишната Крис Џенер, иако по раѓањето на нејзиното прво внуче изјави дека „не се срами од зборот баба“, подоцна се премисли и забрани да ја викаат така.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-17.jpg

Крис добива 10% од сите договори на нејзините ќерки. Во 2018 година, на пример, како менаџер на Кајли Џенер таа заработила 17 милиони долари.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-18.jpg

Крис има правило дека фотографии и видеа од неа може да се прават само кога има убава светлина.

10-teshki-pravila-koi-gi-pochituvaat-chlenovite-na-semejstvoto-kardashijan-za-slava-20.jpg

Уште 5 факти на следната страна...



Би можело да ве интересира:

„Немам дечко, немам проблеми“: Забавни цитати за оние кои сами ќе го прослават Валентајн „Оваа година за Денот на вљубените ќе уживам во долга и романтична прошетка… до ...
Проклетството на Џон Рокфелер: Еден негов внук го изеле човекојадци, а друга внука си ги убила ќерки... Нивното презиме е синоним за богатство и се смета дека основачот на империјата б...
„Ако не побарате нешто, одговорот секогаш ќе биде не“ – Цитати кои ќе ви ја вратат самодовербата во ... „Успешните луѓе чувствуваат страв, успешните луѓе имаат сомнежи и успешните луѓе...
Инспиративни цитати кои ќе ви помогнат да ги надминете тешките моменти во бракот „Не може да се уништи бракот сè додека и двајцата сте спремни да прест...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg