26 ситуации кои ве вадат од такт, ама не треба да се откажете
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


26 ситуации кои ве вадат од такт, ама не треба да се откажете

Оние моменти кога се вадите од такт од самите себе, бидејќи вие сте ја оплескале, тогаш најдобро е да здивнете длабоко и да продолжите понатаму.

Постојат ситуации кога навистина не треба да се откажеш!

Еве неколку типични примери:

1. Кога ќе ја утнеш раката на „да пукне“!

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-1


2. Кога ќе се струполиш пред пријателите!

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-2


3. Кога ќе ти се истурат шпагетите сосе кечап на тепихот

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-3


4. Кога тапата ќе ви пропадне во виното

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-4


5. Кога ќе се заглавите на вратата од автобусот

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-5


6. Кога ќе се избрукате пред милион луѓе

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-6


7. Кога сендвичот ви се распадне

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-7


8. Кога случајно ќе ви падна таванот на глава

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-8


9. Кога имате стварно ужасна работа

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-9


10. Кога пијачката ќе ви се истури пред да стигне до целта

26-situacii-koi-ve-vadat-od-takt-ama-ne-treba-da-se-otkazete-10

Уште 10 на следната страна...Би можело да ве интересира:

Кога „не ти оди“ англискиот: Луѓето во Кина немаат поим што носат (фот... Еден странец кој одредено време живеел во Кина видел прилично необични работи. А...
Чудни и неочекувани моменти од свадби уловени на камера За паровите, свадбата е еден од најважните настани во животот, што сакаат да пом...