Моментот кога...


Моментот кога...

momentot-koga-povekjeНашите реакции во одредени ситуации се бесценети. Колку пати сте посакале да ве снимат за да видите како реагирате кога некој ќе ве изнервира, изненади или кога се расправате со родителите?

Еве да ви појасниме како изгледате во моментите:

Кога ќе го видиш со новата девојка:

momentot-koga-1


Кога другар ти во кафана ќе нарача џус:

momentot-koga-2


Кога со југото ќе претицаш БМВ

momentot-koga-3


Романтика на прва брачна ноќ

momentot-koga-4


Кога мајка ти ќе се врати од родителска хистерична

momentot-koga-5

Уште 5 на следната страна...Би можело да ве интересира:

„Добрата сопруга секогаш си го знае нејзиното место“ - Прирачник од 1955 година за добра домаќинка Фасцинантно е кога дознаваме како луѓето живееле порано, особено кога откриваме ...
Дневна доза хумор - Како позираат Русите? (фото) Она што тие мислат дека е гламурозно и секси, од страна е само уште една причина...
Работи кои сите ги правевме пред 10 години, а денес не би ги повториле Лоши филтри за фотки, смешни пози и однесувања – од кои работи денес се срамиме,...