Виц: Инспекција и Перица


Виц: Инспекција и Перица

Дошла инспекција во контрола во училиштето на Перица. Учителката избезумена и исплашена Перица да не каже некоја глупост, им рекла на девојчињата, ако го слушнат да каже некој грд збор да почнат да врескаат и да истрчаат од училницата.

vic-inspekcija-i-perica

Инспекторите поставувале разни прашања, а децата мирно одговарале.

На крајот инспекторот прашал:

Е, деца, а дали некој знае што е овој ѕид што се гради покрај вашево школо?

Перица се јавил: Јас знам!

Што е Перица?

Јавна куќа – рекол тој.

Девојчињата почнале да врекаат и да трчаат надвор, а Перица по нив да вика:

- Чекајте бре к*рви едни, само што ги удрија темелите!

Би можело да ве интересира:

18+ креативност на Твитер: Што можеш да кажеш за време на секс и во автобус на ЈСП? Од вчера Твитер е преплавен со 18+ идеи кои би можеле да важат во две тотално ра...