Писмо за предупредување: Не купувајте онлајн!


Писмо за предупредување: Не купувајте онлајн!

Предупредување од извесен Н.Н.:

pismo-za-predupreduvanje-ne-kupuvajte-online

Озбилно предупредување за опасност од купување преку интернет!

„Ако случајно купувате преку Интернет, бидете внимателни при купувањето да проверите да не станува збор за преваранти!

Ова е мое лично искуство.

Пред неколку дена преку eBay нарачав средство за зголемување на пенисот во вредност од 120 евра.

По пошта добив ЛУПА!

Во упатството за употреба пишуваше: „Не употребувајте ја на сонце. Опасност од изгореници“.

Би можело да ве интересира:

Момци споделуваат машки тајни за кои девојките воопшто немаат идеја Машките тајни се мистерија, нешто слично како чудовиштето од Лох Нес и се многу ...
Кулинарски утки кои професионалните готвачи не би ги простиле (фото) Сите сакаме одвреме-навреме да ги покажеме нашите вештини во кујната и да ги имп...
Брутални мемиња на тема #10YearChallenge, кои ќе ви бидат интересни дури и да ви е дојдено преку гла... Ако барем еднаш се логиравте на Инстаграм во последниве 3-4 дена, сигурно го заб...