Луѓе на кои очигледно местото не им е во кујна (фото)
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Фризеркa 28-05-2020


Луѓе на кои очигледно местото не им е во кујна (фото)

Кога се работи за готвење, некои луѓе имаат природен талент... за катастрофи во кујната.

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-001.jpg

Ако мислевте дека е невозможно да ги преварите макароните или да ви истече лебот за време на печење, подгответе се за кујнски грешки на едно повисоко ниво.

Кој и да ги направил овие утки, подобро е да остане подалеку од кујната:

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-1.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-2.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-3.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-4.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-5.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-6.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-7.jpg

lugje-na-koi-ocigledno-mestoto-ne-im-e-vo-kujna-8.jpg

Продолжува на следна страна...Би можело да ве интересира:

15 луѓе кои имаат полош ден од вашиот (фото) Веројатно е малку злобно, но кога мислите дека денот ви тргнал на лошо, секогаш ...
10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...
Луѓе на кои никогаш повеќе нема да им падне на памет да купат нешто онлајн (фото) Според досегашното искуство, покрај тоа што технологијата оди напред и онлајн ку...

Спонзорирани линкови: