Најсмешните мемиња за Евровизија 2019


Најсмешните мемиња за Евровизија 2019

Додатокот на брадата на португалскиот претставник и „вампирскиот“ исландски бенд, беа главна инспирација за шеги.

najsmeshnite-meminja-za-evrovizija-2019-01.jpg

На првата полуфинална вечер од Евровизија видовме различно осмислени настапи и шаренило од изведувачи.

На Reddit осамнаа низа мемиња за Евровизија:

Кога ќе дознаете дека влегувате во финале, но исто така сакате да покажете дека омразата доминира.

najsmeshnite-meminja-za-evrovizija-2019-02.jpg

Кога сте имале време да ја избричите само едната нога.

najsmeshnite-meminja-za-evrovizija-2019-03.jpg

Кога многу жежок тип ќе ви врати на пораките.

najsmeshnite-meminja-za-evrovizija-2019-04.jpg

Кога ќе го видите Марк Закербег на Евровизија.

najsmeshnite-meminja-za-evrovizija-2019-05.jpg

Кога сте пресреќни и не ви е грижа за другите.

najsmeshnite-meminja-za-evrovizija-2019-06.jpg

Уште 5 мемиња на следната страна...Би можело да ве интересира:

Најсмешните мемиња со храна во кои сите ќе се пронајдат За некого, храната е за преживување, а за друг, храната е смислата на животот.&n...
Најсмешните моменти во историјата на куклите за излог (фото) Куклите за во излог имаат една единствена намена – да покажат како изгледаат мод...
„Аптеката менза да ти биде“: Најбизарните балкански клетви На Балканот навистина сме креативни кога станува збор за клетвите, а понекогаш д...