Генијалци кои со својата досетливост успеваат да се снајдат во секоја ситуација (фото)


Генијалци кои со својата досетливост успеваат да се снајдат во секоја ситуација (фото)

Некои луѓе едноставно успеваат да се снајдат во секоја ситуација и ништо не може да им ги попречи плановите.

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-01.jpg

Досетливоста е одлика со која ретко кој може да се пофали, а секој ја посакува.

Овие луѓе можат да најдат начин да се извлечат од најневозможната ситуација, да се справат со најтешките и најкомплицираните задачи, и тоа на генијален начин.

Фотките во продолжение се доказ дека некои луѓе излегуваат како победници од секоја ситуација:

Како да си направите официјална фотографија без да одите во студио...

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-02.jpg

Му забраниле влез на стадион, па изнајмил кран...

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-03.jpg

Татко ѝ ја оставил сама 5 ден и поставил камера во дневната, но тоа не е пречка за досетливите...

Зошто да ја бутка количката одејќи, кога може и сам да се вози?

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-04.jpg

Трик за будење на луѓе што не можат да станат од кревет

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-05.jpg

Она што родителите може да го наречат „goals“

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-06.jpg

Компанијата побарала фотографија во одело, па тој ја фотошопирал неговата глава на туѓа фотографија

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-07.jpg

Некој нашол начин како да си го стопли оброкот...

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-08.jpg

Како да ставите два сада во микро

genijalci-koi-so-svojata-dosetlivost-uspevaat-da-se-snajdat-vo-sekoja-situacija-foto-09.jpg

M. M. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Фото докази дека некои работи се можни само во Русија Шетање гуска на врвца, празни клупи, баби што не ги држи место – ситуации кои мо...
9 фото докази дека бременоста сепак може да биде забавна Во текот на овие 9 месеци од бременоста, жената може многу да се промени, а тоа ...
12 фото докази дека некои луѓе едноставно немаат среќа Кога ќе се разбудите, никогаш не знаете што ве чека во текот на денот, но се над...