Кристина знае како се продава...


Кристина знае како се продава...

На Facebook се појави настан на кој присуствуваат преку 15.000 луѓе, а 27.000 се заинтересирани. Насловот е – Организирана екскурзија со автобус по мандарини кај Кристина.

kristina-znae-kako-se-prodava-01.jpeg

Атрактивната продавачка која изминативе неколку денови ги снабдува Хрватите со витамин Ц е 20-годишната Кристина.

„Газдите знаат дека луѓето сакаат да се фотографираат со мене. Тоа ни е симпатично и убаво се смееме,“ вели Кристина за бизнисот кој моментално цвета.

Откако 24sata.hr ја објавија како „откритие на денот“ Кристина вели дека добила преку 5000 нови следбеници на Инстаграм.

Кристина добро знае како се продава:

Извор

Би можело да ве интересира:

10 луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот (фото) Сите понекогаш имаме лоши денови кога се соочуваме со работи за кои помислуваме ...
Луѓе на кои очигледно местото не им е во кујна (фото) Кога се работи за готвење, некои луѓе имаат природен талент... за катастрофи во ...
Луѓе кои без проблем се приспособуваат на секакви ситуации (фото) Има луѓе кои комфорот го ставаат на прво место, но постојат и такви кои можат да...