12 прашања кои мажите очајно сакаат да им ги постават на жените, но се плашат од одговорот


12 прашања кои мажите очајно сакаат да им ги постават на жените, но се плашат од одговорот

Што се случува кога машкиот мозок ќе одлета во правец да ги размислува најголемите женски мистерии? Какви прашања се мотаат во машката глава тогаш?

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-001.jpg

Главно, има 12 прашања кои секој маж сака да ѝ ги постави на жената пред него, но сепак се плаши од одговорот.

Понекогаш не можат да се воздржат, па сепак ги кажуваат, но некогаш се доволно мудри да ги премолчат.

Прво:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-01.jpg

Второ:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-02.jpg

Трето:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-03.jpg

Четврто:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-04.jpg

Петто:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-05.jpg

Шесто:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-06.jpg

Уште 6 прашања на следната страна...Би можело да ве интересира:

Колку типови на мажи постојат и кој е најдобар за вас? Постојат многу различни типови на мажи меѓу кои жените можат да си го изберат ид...
Писмо што треба да го прочита секоја жена Вие сте важни. Ако никој не ви го кажал тоа денес, го читате сега. Вие сте ва...
Момче со лузна на главата од операција доби кукла иста како него 5-годишниот Пејтон првата операција на главата ја имал на само 3-месечна возраст...