12 прашања кои мажите очајно сакаат да им ги постават на жените, но се плашат од одговорот
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Кувар/ка 22-03-2019


12 прашања кои мажите очајно сакаат да им ги постават на жените, но се плашат од одговорот

Што се случува кога машкиот мозок ќе одлета во правец да ги размислува најголемите женски мистерии? Какви прашања се мотаат во машката глава тогаш?

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-001.jpg

Главно, има 12 прашања кои секој маж сака да ѝ ги постави на жената пред него, но сепак се плаши од одговорот.

Понекогаш не можат да се воздржат, па сепак ги кажуваат, но некогаш се доволно мудри да ги премолчат.

Прво:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-01.jpg

Второ:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-02.jpg

Трето:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-03.jpg

Четврто:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-04.jpg

Петто:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-05.jpg

Шесто:

12-prasanja-koi-mazite-ocajno-sakaat-da-im-gi-postavat-na-zenite-no-se-plasat-od-odgovorot-06.jpg

Уште 6 прашања на следната страна...Би можело да ве интересира:

Колку типови на мажи постојат и кој е најдобар за вас? Постојат многу различни типови на мажи меѓу кои жените можат да си го изберат ид...
Прашања кои може да ви откријат многу за нечија „темна“ страна Луѓе сме и сосема е нормално да си имаме и темни страни и мрачни делови од нашио...
10 сурови сознанија за животот кои го зацврстуваат нашиот карактер Никој не се родил мудар, туку во текот на животот успеал благодарение на учењето...