11 непријатни ситуации со кои сите се соочиле во продавница
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 24-04-2019


11 непријатни ситуации со кои сите се соочиле во продавница

Непријатниот момент кога во исто време ќе застанете во ред на каса со друг купувач

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-08.jpg

Кога купувачот зад вас на каса, индиректно ќе ви каже да му го чувате редот

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-09.jpg

Мисија – продавачот да не забележи дека сте шворц

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-10.jpg

Кога вашиот мозок мисли дека мора да покажете пред другите дека можете да си дозволите повеќе

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-11.jpg

Или да докажете дека не сте крадец кога не сте купиле ништо и си одите...

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-12.jpg

М. М. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

11 ситуации во кои можете и треба да НЕ носите градник Во поголем дел од времето, неопходно е жените да носат градник, но има и ситуаци...
Трикови кои треба да ги имате на ум за да се спасите во опасни ситуаци... Не треба да се размислува на лоши сценарија и ситуации, но добро е да сте секога...
Ситуации во кои непознати луѓе направиле нечиј ден многу поубав со нив... Би било одлично доколку сите се обидуваат барем едно добро дело во текот на секо...