11 непријатни ситуации со кои сите се соочиле во продавница
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Чувар 22-07-2019
Sales Assistant 22-07-2019


11 непријатни ситуации со кои сите се соочиле во продавница

Има некои ситуации од секојдневието, во кои сме се нашле сите барем еднаш, независно од карактерот и интересите.

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-01.jpg

Па така, сигурно ви се случило да се сретнете во продавница со некој што не сте го виделе, баш кога ќе отидете најнесредени.

Кога одиме да пазариме во маркет или бутик, има неколку ситуации во кои повеќето исто размислуваат, се чувствуваат и постапуваат.

Сигурно и вие ќе се пронајдете во некои од следниве илустрирани ситуации, бидејќи ви се случиле барем еднаш:

Кога ќе го ставите телефонот во џеб додека разгледувате нешто на полиците

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-02.jpg

Кога купувате нешто по намалена цена

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-03.jpg

Секогаш гледате некој што не сте го виделе одамна, кога сте најнесредени во продавница

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-04.jpg

Водич за однесување кога ќе го заборавите паричникот

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-05.jpg

Непријатните моменти кога не знаете дали да го чекате ситниот кусур или да го оставите

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-06.jpg

Кога купувате тоалет влошки или тампони, па мора да ги покриете со нешто...

11-neprijatni-situacii-so-koi-site-se-soochile-vo-prodavnica-07.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Трикови кои треба да ги имате на ум за да се спасите во опасни ситуаци... Не треба да се размислува на лоши сценарија и ситуации, но добро е да сте секога...
Ситуации во кои непознати луѓе направиле нечиј ден многу поубав со нив... Би било одлично доколку сите се обидуваат барем едно добро дело во текот на секо...
Ситуации во кои „губиме осет“ и купуваме непотребни работи без посебна... Колку пати ви се случило да отидете во продавница за леб, а да се вратите натова...