11 секојдневни работи кои повеќето од нас ги користат и прават погрешно
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Чувар 22-07-2019
Sales Assistant 22-07-2019


11 секојдневни работи кои повеќето од нас ги користат и прават погрешно

Некои работи ги правиме толку несвесно и на одреден начин, што кога ќе дознаеме дека постоел многу полесен и попаметен – едноставно сме зачудени и по малку разочарани сами од себе што порано не ни текнало.

11-sekojdnevni-raboti-koi-povekjeto-od-nas-gi-koristat-i-pravat-pogresno-001.jpg

Ви ги отвораме очите на што сè може да заштедите време и нерви од денес:

1. За што служи продолжениот врв на метрото за мерење:

11-sekojdnevni-raboti-koi-povekjeto-od-nas-gi-koristat-i-pravat-pogresno-01.jpg

2. Правилно поставување на лажицата додека готвите:

11-sekojdnevni-raboti-koi-povekjeto-od-nas-gi-koristat-i-pravat-pogresno-02.jpg

3. Користење на конец за заби без да ве болат прстите:

11-sekojdnevni-raboti-koi-povekjeto-od-nas-gi-koristat-i-pravat-pogresno-03.jpg

4. Истурање на Тик-Так бонбони:

11-sekojdnevni-raboti-koi-povekjeto-od-nas-gi-koristat-i-pravat-pogresno-04.jpg

5. Правилно користење на картонските кутии со кинеска храна:

11-sekojdnevni-raboti-koi-povekjeto-od-nas-gi-koristat-i-pravat-pogresno-05.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

8 работи заради кои вашите соседи може да ве „замразат“ Можеби не сте свесни, но со некои постапки веројатно предизвикувате да сте им ом...
20 работи кои треба да ги направите до крајот на летото Летото брзо поминува, па време е да станете од под клима и да го искористите мак...
Работи од кои треба да се ослободите пред новата година Сите сакаме новата година да ни почне среќно, успешно и мотивирано, а за таа цел...