Ситуации од кои на сите им се „спојуваат жичките“ (фото)
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 29-03-2020
ВОЗАЧИ 27-03-2020


Ситуации од кои на сите им се „спојуваат жичките“ (фото)

Го исекле тепихот за да се отвора вратата, наместо да ја скратат вратата...

situacii-od-koi-na-site-im-se-spojuvaat-zhichkite-foto-07.jpg

Клечи на колена врз векни леб додека бара друг соодветен леб – нормално не ги враќа назад

situacii-od-koi-na-site-im-se-spojuvaat-zhichkite-foto-08.jpg

Кога би знаеле колку луѓе ги чуваат вака CD-ињата

situacii-od-koi-na-site-im-se-spojuvaat-zhichkite-foto-09.jpg

Ви се случува ли и вас ова во моментот кога најмалку треба?

situacii-od-koi-na-site-im-se-spojuvaat-zhichkite-foto-10.jpg

Кога клучевите ќе го направат ова чудо...

situacii-od-koi-na-site-im-se-spojuvaat-zhichkite-foto-11.jpg

ИзворБи можело да ве интересира:

11 ситуации во кои можете и треба да НЕ носите градник Во поголем дел од времето, неопходно е жените да носат градник, но има и ситуаци...
11 фото докази дека светот е убаво место за живот Девојки што ги запросуваат момчињата, дедовци со „луди“ миленици... Ширењето поз...
13 фото докази дека некои емоции не може да се опишат со зборови „Една слика, илјада зборови“ - фраза која постојано ја слушаме и за која може да...

Спонзорирани линкови: