Фотографии што покажуваат колку се променил светот изминативе 20 години


Фотографии што покажуваат колку се променил светот изминативе 20 години

Навистина е чудно чувството кога ќе сфатите дека „децата“ родени во 2000-та година, наскоро ќе полнат 20 години.

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-04.jpg

Но во овие 20 години не пораснале и не се промениле само децата. Се промени технологијата, модата, културата, планетата, па дури и ние.

Погледнете колку всушност се променил светот во изминативе 20 години:

Богатите повеќе не се обидуваат да изгледаат богато

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-02.jpg

Денес речиси никој не сака да го покаже своето стомаче

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-03.jpg

Жените ставаат поприродна шминка

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-04.jpg

Некои поткултури целосно исчезнаа

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-05.jpg

Технологијата напредна толку многу, што научниците направија фотографија од Плутон со сите негови кратери

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-06.jpg

На фановите им е потешко да им пријдат на своите идоли

fotografii-koi-pokazhuvat-kolku-se-promenil-svetot-izminative-20-godini-07.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Колку е перверзен вашиот ум? Луѓето кои имаат перверзен ум, некои работи ги гледаат многу поинаку од останати...
Колку време им е потребно на мажите, а колку на жените за едни исти работи? Можете ли да поверувате дека мажите поминуваат повеќе време на лична хигиена отк...
Како изгледаат децата на најубавите жени на светот? Често пати со право велиме дека „крушата под круша паѓа“. И има голема вистина в...

Најчитани неделава