15 видови соседи што им се познати на сите кои живеат во зграда
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Doktor 03-06-2020


15 видови соседи што им се познати на сите кои живеат во зграда

Ако живеете во зграда, јасно ви е дека морате да научите да се справувате со секакви луѓе.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-01.jpg

Додека можеби сте во одличен однос со некои од соседите, сигурно постојат и оние кои се премногу бучни, премногу љубопитни, па дури и чудни.

Во продолжение погледнете ги 15-те видови соседи што им се добро познати на сите кои живеат во зграда:

Соседот кој постојано готви

Во речиси секоја зграда има по една личност која постојано сака да готви. Проблемот е што најчесто приготвува храна со навистина силен мирис, кој сигурно стигнува и до вашиот дом.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-02.jpg

Соседот со „железна топка“

Ако не живеете на најгорниот кат, голема е веројатноста над вас да живее соседот кој како постојано да тркала железна топка по подот.

Барем еднаш во денот морате да слушнете нешто вакво.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-03.jpg

Соседот кој се забавува

Ако имате сосед кој постојано пушта гласна музика, молете се да имате ист музички вкус.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-04.jpg

Соседот кој кива прегласно

Нема потреба да живеете во зграда со тенки ѕидови за да го слушнете овој сосед. Запрашајте се колку пати сте излегле на тераса и сте го слушнале соседот како кива на цел глас.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-05.jpg

Соседот активист

Најчесто ова е постара личност, која секогаш собира пари за нешто – за лифтот, за чистење, за децата без родители…

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-06.jpg

Соседот пушач

Понекогаш изгледа како овој сосед да се родил со цигара во рака. Тој без проблем пуши не само во неговиот стан, туку и на прозорецот, на балкон, пред зградата, па дури и во влезот.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-07.jpg

Соседот кој сака животни

Овој сосед е вистински љубител на животни и во неговиот дом секогаш има барем по една мачка и едно куче.

15-vidovi-sosedi-koi-im-se-poznati-na-site-koi-zhiveat-vo-zgrada-08.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Одлично зборувам германски и француски: За што најчесто лажат луѓето на интервју за работа? Општо познато е дека сите ја извртуваме вистината на нашите кратки работни биогр...
Зошто не треба секогаш да слушате совети од успешните луѓе? Советите од успешните луѓе може да се најдат насекаде и сите на кои им е потребн...
Како секогаш да бидете сигурни дека сé е исклучено дома? Ако сте од оние луѓе кои по сто пати проверуваат дали сé е исклучено дома, и отк...

Спонзорирани линкови: