Фен за коса во туш кабина - најлошите дизајни од хотели и апартмани ширум светот


Фен за коса во туш кабина - најлошите дизајни од хотели и апартмани ширум светот

Кога закажувате хотел или апартман онлајн, никогаш не можете да знаете што ќе ве пречека таму.

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-01.jpg

Ако платите повисока цена, најверојатно ќе го добиете она што го гледате на рекламата, но кога барате поевтина алтернатива, можете да бидете многу изненадени кога ќе стигнете на вашата дестинација. Иако - не постои правило и ова се исклучоци.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од луѓе кои налетате на вакво (непријатно) изненадување:

„Отидов во хотел и платив повеќе за соба со голем телевизор“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-02.jpg

„Базенот во хотел во Алабама. Да, тоа се тоалетни школки“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-03.jpg

„На што ви личи оваа слика во хотелот каде што престојувам?“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-04.jpg

„Туш и фен на едно место – одлична комбинација во хотел во Каиро“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-05.jpg

„Тепих во хотел во Пекинг - изгледа како овде да имало убиство“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-06.jpg

„Како беше огласен домот на Airbnb, а како изгледа во реалноста“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-07.jpg

„Тоалетот во станот од Airbnb беше многу, многу мал“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-08.jpg

„Зошто?“

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Го местите креветот, средувате чорапи - Што открива вашиот дом за вас? Секој од нас има различни навики и преференции кога станува збор за станот или к...
Каков дом можете да купите низ светот за околу 270.000 евра? Честопати се прашуваме каков би ни бил животот кога би се преселиле да живееме в...
6 начини на кои мирисот влијае на нашата психа Дали сте знаеле дека зајакот има 100 милиони рецептори за мирис, кучето 220 мили...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg