Фен за коса во туш кабина - најлошите дизајни од хотели и апартмани ширум светот


Фен за коса во туш кабина - најлошите дизајни од хотели и апартмани ширум светот

„Резервирав соба со поглед на море“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-10.jpg

„Фрижидерот во нашата хотелска соба“

„Скалите во хотелот каде што престојувам“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-12.jpg

„Предупредување од хотелот: Барикадирајте ја врата пред да одите на спиење“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-13.jpg

„Погледот од креветот во нашата хотелска соба“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-14.jpg

„Најдобриот хотелски базен“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-15.jpg

„Мојата хотелска соба со поглед кон океанот“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-16.jpg

„Новиот телевизор го залепиле за стариот“

fen-za-kosa-vo-tush-kabina-najloshite-dizajni-od-hoteli-i-apartmani-shirum-svetot-17.jpg

Кое е најчудното нешто што сте го виделе во хотел или апартман за време на вашите патувања?

ИзворБи можело да ве интересира:

Го местите креветот, средувате чорапи - Што открива вашиот дом за вас? Секој од нас има различни навики и преференции кога станува збор за станот или к...
Каков дом можете да купите низ светот за околу 270.000 евра? Честопати се прашуваме каков би ни бил животот кога би се преселиле да живееме в...
6 начини на кои мирисот влијае на нашата психа Дали сте знаеле дека зајакот има 100 милиони рецептори за мирис, кучето 220 мили...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg