„Поглед кај соседот во дневна“ и уште 12 чудни ситуации од домовите на луѓето низ светот


„Поглед кај соседот во дневна“ и уште 12 чудни ситуации од домовите на луѓето низ светот

„Не бевме дома, а кога дојдовме нѐ дочека хаос и сфативме дека соседот решил да реновира.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-01.jpg

Сите сакаме домот да ни биде мирно и удобно место, но во домовите понекогаш се случуваат чудни работи.

Вие можеби само имате неподнослив сосед, но во некои земји (но и кај нас) се случува на тремот да дојде неочекуван гостин или пак непредвидливите временски услови да предизвикаат хаос во дворот.

Интересни ситуации од домови на луѓе низ светот, споделени на социјални мрежи и форуми:

„Кога живееш на егзотично место и дома ќе ти дојде неочекуван посетител.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-02.jpg

„Кога живееш во куќа со двајца сопственици и си ги мразиш соседите.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-03.jpg

„Мала ‘незгода’ во дворот.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-04.jpg

„Соседите одлучија да си стават полици, само малку претераа со бушењето.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-05.jpg

„Секое утро силуета на човек ме плаши на прозорецот, но тоа е само сенката од оџакот на соседите.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-06.jpg

„Кога мебелот на тремот ќе стане нечиј ручек.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-07.png

„Кога старо изгниено дрво ќе ти се урне врз домот...“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-08.jpg

Уште 6 сцени на следната страна...Би можело да ве интересира:

11 ситуации во кои можете и треба да НЕ носите градник Во поголем дел од времето, неопходно е жените да носат градник, но има и ситуаци...
Работи што не сте ги знаеле за Канада и причини зошто луѓето сакаат да живеат таму Можеби кога ќе се спомне Канада, помислувате на ладна земја во која животот не е...
Чудни работи кои сите ги правиме, а никој не знае зошто Сите луѓе имаат некои чудни навики, а повеќето од нив ги правиме речиси сите, бе...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg