„Поглед кај соседот во дневна“ и уште 12 чудни ситуации од домовите на луѓето низ светот - Results from #1


„Поглед кај соседот во дневна“ и уште 12 чудни ситуации од домовите на луѓето низ светот

„Соседот сака да игра голф.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-09.jpg

„Ќе имам прекрасен поглед од прозорецот.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-10.jpg

„Што најдов на мојот автомобил утринава...“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-11.jpg

„Живеам во северниот дел од Норвешка и мојот автомобил често изгледа вака...“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-12.jpg

„Не бевме дома, а кога дојдовме сфативме дека соседот решил да реновира.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-13.jpg

„Еден ден беше олку студено.“

pogled-kaj-sosedot-vo-dnevna-i-ushte-12-chudni-situacii-od-domovite-na-lugjeto-niz-svetot-14.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

11 ситуации во кои можете и треба да НЕ носите градник Во поголем дел од времето, неопходно е жените да носат градник, но има и ситуаци...
Работи што не сте ги знаеле за Канада и причини зошто луѓето сакаат да живеат таму Можеби кога ќе се спомне Канада, помислувате на ладна земја во која животот не е...
Чудни работи кои сите ги правиме, а никој не знае зошто Сите луѓе имаат некои чудни навики, а повеќето од нив ги правиме речиси сите, бе...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg