15 фото-докази дека светот сепак е прекрасно место со многу добри луѓе


15 фото-докази дека светот сепак е прекрасно место со многу добри луѓе

Со сите лоши нешта што се случуваат околу нас, лесно е да изгубиме надеж за светот и човештвото.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-01.jpg

Од сите страни сме бомбардирани со негативни вести и почнува да ни се чини дека во светот не останало ништо освен злоба и несреќа.

Но, светот сепак е прекрасно место полно со добри луѓе, а следниве фотографии ќе ве убедат во тоа:

„Додека чекав автобус, една бабичка ми пријде и ми даде чоколатце“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-02.jpg

„Решив да го поделам зеленчукот од градината со соседите“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-03.jpg

„Со странец што го сретнав на улица направивме цела операција за да им помогнеме на патчињата безбедно да ја поминат улицата“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-04.jpg

„Уличните светилки се црвени за да не ги плашат и вознемируваат локалните лилјаци“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-05.jpg

„Едно момче ѝ го држеше куферот на девојка што не ја ни познава за да може да спие“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-06.jpg

„Соседите направиле куќички за птици под покривот“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-07.jpg

„Со пријателот собравме еден куп ѓубре од улиците“.

15-foto-dokazi-deka-svetot-sepak-e-prekrasno-mesto-so-mnogu-dobri-lugje-08.jpg

Продолжува на следната страница...Би можело да ве интересира:

Луѓе за кои нема да погодите колку години имаат (фото) Колку години би ѝ дале на Ноне Неделковска доколку некој ви покаже фотографија и...
На кое место во светот би се нашле ако ископаме дупка во земјата по права линија? Кога бевме мали, се прашувавме на кое место во светот би се нашле ако ископаме д...
9 луѓе со супермоќи кои ниту науката не може да ги објасни Запознајте ги мажот што не чувствува болка, мажот што јаде метал, жената мегафон...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg