Фото-докази дека некои сопрузи се како излезени од кошмарите (буквално немаат осет)

„Маж ми ја фрла нечистата облека на земја, иако имаме корпа за тоа“. Многу жени се преморени од трчање и средување по нивните сопрузи и јавно се пожалија...

foto-dokazi-deka-nekoi-sopruzi-se-kako-izlezeni-od-koshmarite-bukvalno-nemaat-oset-01.jpg

Секоја чест за мажите кои се посветени на домот и се рамноправен дел од одржување на домаќинството со жените.

Но, и секоја осуда за мажите кои мислат дека нивна обврска е само да одат на работа и потоа само да си лежат и не само да не се грижат за домот, туку и да го уништуваат.

Жени, преморени од трчање и средување по нивните сопрузи, се пожалија на Reddit.

Дел од исповедите, поткрепени со фотографии:

„Маж ми отвора секој пат нова тегла мармалад, иако претходната не е довршена.“

foto-dokazi-deka-nekoi-sopruzi-se-kako-izlezeni-od-koshmarite-bukvalno-nemaat-oset-04.jpg

„Кутијата со крофни до дома ми ја носел вертикално.“

foto-dokazi-deka-nekoi-sopruzi-se-kako-izlezeni-od-koshmarite-bukvalno-nemaat-oset-05.jpg

„Вака го реди приборот за јадење во фиоката.“

foto-dokazi-deka-nekoi-sopruzi-se-kako-izlezeni-od-koshmarite-bukvalno-nemaat-oset-06.jpg

„Го замолив да ги стави купените намирници во фрижидер...“

foto-dokazi-deka-nekoi-sopruzi-se-kako-izlezeni-od-koshmarite-bukvalno-nemaat-oset-07.jpg

„Ми вети дека ќе го искречи ѕидот.“

foto-dokazi-deka-nekoi-sopruzi-se-kako-izlezeni-od-koshmarite-bukvalno-nemaat-oset-08.jpg

Уште 4 ситуации на следната страна...Би можело да ве интересира:

15 докази дека животот е прекрасен Животот е прекрасен, затоа што можете да јадете сладолед додека се сончате и раз...
13 фото докази од мажи кои знаат дека љубовта се покажува со дела, а не со зборови „Ги плетев овие чорапи за жена ми за да не ѝ смрзнат нозете“ - мажи со широко ср...
10 фото докази дека животот со деца секој ден ви е лотарија „Кога моето дете прави ‘поправки’ со лепак...“ e само една од сцените од кои ќе ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg