Дали сте опсесивно - компулсивни како Монк?


Дали сте опсесивно - компулсивни како Монк?

Сметате дека животот под конец значи среќен живот или сепак преферирате хаотично секојдневие?

dali-ste-opsesivno-kompulsivni-kako-monk-001.jpg

Монк е синоним за опсесивно компулсивно нарушување, а вие? Во која група на луѓе спаѓате?

Колку често ги светнувате чевлите? Колку пати во денот бришете раце? Дали можете да се поздравите со човек, без потоа да си ги измиете рацете? Дали ви пречат предмети кои не се со иста боја и големина?

Колку лесно забележувате кога нешто и некој стрчи од толпата?

Време е за забавен тест преку кој ќе откриете:

 

Дали сте опсесивно - компулсивни како Монк?
 1. 1.

 2. 2.

 3. 3.

 4. 4.

 5. 5.

 6. 6.

 7. 7.

 8. 8.

 9. 9.

 10. 10.

 11. 11.

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Трик прашање: Колку години има мојот брат? Како ви оди математиката? Дали при пресметките внимавате и на најмалите детали? ...
Квиз: Колку работни места ќе смените во животот? Дали сте од оние луѓе кои сакаат стабилност и задоволни се со едно работно место...
Квиз: Колку сте добри во улогата на пријател? Навистина е тешко да се најде вистински пријател и тоа пријателство да се одржи ...