Детективска задача која ќе ја решат само луѓето со изострено око за детали


Детективска задача која ќе ја решат само луѓето со изострено око за детали

Ставете се на миг во кожата на детективите и тестирајте ја вашата логика.

detektivska-zadacha-koja-kje-ja-reshat-samo-lugjeto-so-izostreno-oko-za-detali-01.jpg

Само погледнете ја оваа фотографија и кажете – дали е убиство или самоубиство?

Не брзајте, концентрирајте се внимателно на деталите?

Оваа задача е одлична вежба за вашиот мозок.

detektivska-zadacha-koja-kje-ja-reshat-samo-lugjeto-so-izostreno-oko-za-detali-02.jpg

Одговорот откријте го на следната страна...Би можело да ве интересира:

Квиз: Што мисли вашата свекрва за вас? Дали има вистина во вицевите за снаи и свекрви? Дали во овој однос секогаш летаа...
Брз и прецизен тест кој го открива карактерот - Што видовте прво на сл... Дрво, горила, лав или риби? Што забележавте прво на сликата? Не трудете се премн...
Жестока онлајн дебата: Како правилно се пишува буквата „X“? Дали некогаш сте обрнале внимание како ја пишувате буквата „X“? Најверојатно не....