Квиз: Можете ли да ја погодите земјата според емотиконите?
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Возач 20-05-2019
Продавач 20-05-2019


Квиз: Можете ли да ја погодите земјата според емотиконите?

Македонија е позната по ракијата и ајварот, но по што се карактеристични другите земји во светот?

kviz-mozhete-li-da-ja-pogodite-zemjata-spored-emotikonite-01.jpg

Секоја земја има свои уникатни карактеристики по кои е позната низ целиот свет.

Една е препознатлива според зачините, друга според чоколадата, трета според скијањето, а четврта според велосипедизмот.

Дали според емотиконите ќе се сетите за која земја станува збор?

Кликнете на фотографијата за да го видите одговорот...

Можете ли да ја погодите земјата според емотиконите?
 1. 1.
  Кликни за одговорот
 2. 2.
  Кликни за одговорот
 3. 3.
  Кликни за одговорот
 4. 4.
  Кликни за одговорот
 5. 5.
  Кликни за одговорот
 6. 6.
  Кликни за одговорот
 7. 7.
  Кликни за одговорот
 8. 8.
  Кликни за одговорот
 9. 9.
  Кликни за одговорот
 10. 10.
  Кликни за одговорот
 11. 11.
  Кликни за одговорот
 12. 12.
  Кликни за одговорот

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Квиз: Дали имате влакна на јазикот? Дали некогаш сте се соочиле со хотелска соба која не е како на фотките на интерн...
Квиз: Што ви кажува вашето минато? Каква порака ви испраќа минатото? Кои лекции ги научивте и што треба да променит...
Квиз: Каде ќе ја запознаете љубовта на вашиот живот? Токму таму зад аголот можеби се крие вашата сродна душа, не смеете да престанете...