Забавна математика: Колку јаболка има сестрата?


Забавна математика: Колку јаболка има сестрата?

Бројки и математика? Дали тоа ви носи лоши спомени од школските денови или пак бевте природно талентирани по овој предмет?

zabavna-matematika-kolku-jabolka-ima-sestrata-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Гатанка: Колку повеќе го има, толку помалку го гледаш, што е тоа? Дали гатанките ви го носат мирисот на детството и миговите поминати со вашите ба...
Колку добро ги познавате правилата за однесување на свадба? Сигурно досега сте биле поканети на многу свадби, без разлика дали кај блиски лу...
Детска гатанка: За колку секунди ќе се сетите? Kaко се снаоѓате со гатанките? Имате ли кликер за веднаш да се сетите на одговор...

Најчитани неделава