Нов вирален предизвик - Дали гледате плажа или врата од автомобил?


Нов вирален предизвик - Дали гледате плажа или врата од автомобил?

На социјалните мрежи постојано се шират вирални предизвици и оптички илузии, а најновата ги збуни сите.

nov-viralen-predizvik-dali-gledate-plazha-ili-vrata-od-avtomobil-01.jpg

Иако некој не сака да си ја троши енергијата и времето на „зјапање“ во оптички илузии, сепак, ако еднаш ја видите, нема да може да престанете додека не откриете што се крие на фотографијата.

Последната оптичка илузија ги подели твитерџиите и корисниците на социјалните мрежи, кои не можат да се одлучат дали гледаат плажа или врата од автомобил.

Што гледате вие на фотографијата плажа или автомобил?

nov-viralen-predizvik-dali-gledate-plazha-ili-vrata-od-avtomobil-02.jpg

Точниот одговор е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Предизвик за логичари: Ако на полноќ врне, дали по 72 часа може да гре... Дали сакате предизвици за размрдување на мозокот? Ова прашање е совршено за вас....
Кое животно го гледате прво открива што ви е најважно во љубовта Што видовте – лисица или делфин? Што кажува тоа за вас – какви сте во љубовта?&n...
Картата што ќе ја одберете го опишува сегашниот момент од вашиот живот Внимателно погледнете ги картите, оставете ја интуицијата да ве води и одберете ...