Трик прашање за остроумни - ќе се сетите ли на одговорот?


Трик прашање за остроумни - ќе се сетите ли на одговорот?

Kaко се снаоѓате со загатките? Ќе се сетите ли на одговорот на оваа? Што може да биде тоа? Колку секунди ви се потребни за да дојдете до одговорот?

zagatka-za-ostroumni-kje-se-setite-li-na-odgovorot-01.jpg

Одговорот е на следната страна...Би можело да ве интересира:

Загатка за мудри луѓе Колку брзо мозокот ви смислува креативни решенија? Тестирајте се! Што мислите ко...
Загатка за умни глави - кој е одговорот? Понекогаш треба добро да се замислиме за да ги одгатнеме загатките, но понекогаш...
Загатка за паметни: Кој е најстар, а кој најмлад? Размислете добро, ако треба запишете си и на лист, така полесно ќе дојдете до од...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg