Фото водич: Најдобрите секс пози за постигнување жежок, женски оргазам (18+)


Фото водич: Најдобрите секс пози за постигнување жежок, женски оргазам (18+)

Ни претстои продолжен, празничен викенд. Доколку може да украдете малку слободно време подалеку од сите останати, ви препорачуваме да испробате неколку интересни положби за постигнување на вртоглав оргазам.

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam-01.jpg

Жените се малку поспецифични кога станува збор за сексуалната кулминација, па време е да им се посветите онака како што заслужуваат. И секако, да уживате:

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (1).jpg

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (2).jpg

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (3).jpg

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (4).jpg

Najdobrite-seksualni-pozicii-za-zezok-zenski-orgazam (5).jpg

(О)Милена | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Жените кои често не можат да доживеат оргазам треба да знаат 9 работи Најчестата грешка на жените е што се концентрираат на доживувањето на оргазам, а...
6 причини зошто некогаш мажите не можат да доживеат оргазам при сексот Зошто тој не може да постигне оргазам? Дали вие правите нешто погрешно? Дали про...
Најчестата причина поради која толку многу жени не доживуваат оргазам + 9 други Најчестата причина поради која жените не доживуваат оргазам е што не се ментално...