10 машки особини на кои жените најчесто паѓаат


10 машки особини на кои жените најчесто паѓаат

Покажување на машкост, но и љубезност, смисла за хумор, спортски дух и уште неколку машки особини на кои жените паѓаат уште „од прва“.

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-01.jpg

Невозможно е со сигурност да се издвојат работите на кои паѓаат жените кај мажите, но голем дел од нив се согласни на неколку карактеристики.

Во продолжение листа со топ 10 особини кои ги привлекуваат жените, а мажите е пожелно да ги истакнат:

10. Сила и машкост

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-02.jpg

9. Смисла за хумор

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-03.jpg

8. Покажување љубов и внимание

7. Посветеност и физичка активност

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-04.jpg

6. Оригиналност наместо глумење нешто што не се

5. Нудење чувство на безбедност

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-05.jpg

4. Разбирање

3. Добри манири

2. Домаќински манири

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-06.jpg

1. Интелигенција

10-mashki-osobini-na-koi-zhenite-najchesto-pagjaat-07.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

14 работи кои мажите им ги кажуваат на жените, а жените ги мразат „Изгледаш одлично за своите години.“ – Мажите и жените постојано имаат проблем в...
Жените во врска имаат 30% помалку оргазми од нивните партнери Авторката на книгата„Becoming Cliterate: Why Orgasm Equality Matters – And How t...
„Како ми стои?“, „Ништо не ми е“ - Работи што мажите ги мразат кај жените Кога зборуваме за животот на младите брачни парови, има многу работи во кои тие ...

Најчитани неделава