8 трендови за плажа со кои е време да се збогуваме и нивна замена со нови


8 трендови за плажа со кои е време да се збогуваме и нивна замена со нови

Кажете им збогум на огледалните очила за сонце, монокините со отсечоци и бикините во неонски бои. Што ни носи новиот моден бран?

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-01.jpg

Летото е тука, но тоа не значи дека треба само да ја извлечете летната гардероба од плакарот и да заминете на одмор.

Има некои трендови со кои треба да се збогувате и во 2018 да ги замените со нови:

Бикини во неонски бои

Тие беа хит пред неколку сезони, но сега на сцена се поприродните неутрални нијанси.

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-05.jpg

Заменете со:

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-18.jpg

Бикини со црни рабови

Бикините со буквата „Т“ време е да отидат во заборавот. Иако, брендот Triangl веќе не ги произведува, сè уште се продаваат илјадници копии од нив.

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-03.jpg

Заменете со:

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-04.jpg

Парео

Пареото е одлично за криење на маните на вашето тело, но време е да го замените со некој памучен фустан или маичка со тантела.

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-15.jpg

Заменете со:

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-16.jpg

Моникини со отсечоци

Моникините со отсечоци и транспарентни делови се навистина специфични и не стојат на секој тип на тело. Време е за збогум.

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-07.jpg

Заменете со:

8-trendovi-za-plaza-so-koi-e-vreme-da-se-zboguvame-i-nivna-zamena-so-novi-13.jpg

Уште 4 трендови на следната страна...Би можело да ве интересира:

Шпицести нокти, тон прстени: 7 модни трендови со кои е време да се збо... Можеби на некои од овие трендови сè уште сте навлечени, но време е за некои пром...
8 нови начини како да ја врзете зимската марама Во зима, ретко која жена излегува од дома без својот омилен шал или дебела зимск...
10 бои кои секоја жена треба да ги има во гардероберот за есен 2017 Eсента е на прагот, па вистинско време е да видиме кои се најпосакуваните нијанс...