Кафуле кое мисли на вашето здравје: Оброците ги плаќате со вежбање


Кафуле кое мисли на вашето здравје: Оброците ги плаќате со вежбање

Во Лондон се отвора кафуле со сосема поинаков концепт на плаќање за вашиот оброк.

Bidete-del-od-kafuleto-kade-obrocite-se-plakjaat-so-vezbanje-01

За да добиете сендвич или пијалак ќе мора малку да се испотите и тоа во буквална смисла на зборот.

Секој оброк на менито има своја листа со вежби кои треба да ги направите за да го добиете.

Сето тоа е набљудувано од будното око на инструкторите кои ги означуваат завршените вежби и на крајот ви даваат лист со кој на касата го добивате посакуваниот оброк.

Целта на акцијара е да се подигне свеста кај луѓето дека физичката активност е важна не само за одржување на витката фигура, туку и за одржувањето на здравјето.

М. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Какво сместување ќе добиете во различни земји во светот за 45 евра од ... 45-те евра не секаде имаат иста вредност, па логично, во различни земји и делови...
Предлог дестинација: Доживејте ја магичната Верона Звучи сосема логично историскиот град од каде Шекспир добил инспирација за своја...
11 градови во кои речиси никогаш нема сонце Торсхван во Данска има само 35 сончеви денови годишно, a Лондон во Велика Британ...