„Бев во луксузен хотел во време на корона и повеќе ништо не е исто како порано“


„Бев во луксузен хотел во време на корона и повеќе ништо не е исто како порано“

Повеќето гости носеа маски внатре, во спротивно персоналот ги предупредуваше.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-001.jpg

Кејти Ворен престојувала во луксузен хотел во Хемптонс, каде ноќевање е 700 долари од ноќ.

Оваа девојка вели дека ништо повеќе не е исто како порано.

Од маски до дезинфекција, еве како изгледал нејзиниот престој во ресортот „Gurney's Montauk“:

Персоналот, почнувајќи од рецепција, носеше маски.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-04.jpg

Имаше одбележани места каде треба да застанете за да одржувате дистанца.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-05.jpg

Повеќето гости носеа маски внатре, во спротивно персоналот ги предупредуваше.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-06.jpg

Во собата имаше маски, латекс ракавици, влажни марамици за дезинфекција.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-07.jpg

На плажата од ресортот лежалките беа поставени на дистанца.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-08.jpg

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-09.jpg

Имаше знак дека нема послужување на пијалаци и храна на плажата поради препораките од власта.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-11.jpg

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-10.jpg

Базенот од ресортот беше покриен за да не се користи.

bev-vo-luksuzen-hotel-vo-vreme-na-korona-i-povekje-nishto-ne-e-isto-kako-porano-12.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

15 хотелски соби во Париз со најубав поглед Париз е град од кој никогаш нема да ни здодее. Вечна инспирација за уметниците и...
Луксузен ресорт на островот Свети Стефан за совршен одмор Овој прекрасен ресорт се наоѓа на Црногорското приморје, на малиот бајковит остр...
Како изгледа едно ноќевање во Бурџ Ал Араб, хотелот со 7 ѕвезди? Златни iPad уреди во секоја соба, огромен кревет и 17 типови на перници кои може...

Најчитани неделава