Трикови со кои ќе ја трансофрмирате градината без посебен трошок


Трикови со кои ќе ја трансофрмирате градината без посебен трошок

Викендите се измислени за одмор и релаксација, но и за мини проекти во домот.

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-01.jpg

Посебно летниот период е идеален за уредување и на градината која не смее да се запостави покрај ентериерот.

Ако сакате да го направите дворот попријатно место, ви нудиме неколку трикови кои може да ги искористите.

Декорирајте го надворешниот простор со свои раце без посебни трошоци, но со малку повеќе труд и искуство:

Шарени и впечатливи патеки

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-02.jpg

Катче за одмор со гарнитура од палети во боја

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-03.jpg

Декорации со импровизирани материјали

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-04.jpg

Полици и шкафчиња за градинарските алатки

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-05.jpg

Импровизирана вертикална лулка со зеленило

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-06.jpg

Скулптури од неупотребливи саксии

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-07.jpg

Летно освежување од шипки и црево

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-08.jpg

Куќичка за куче

trikovi-so-koi-kje-ja-transofrmirate-gradinata-bez-poseben-troshok-09.jpg

М. М. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Цвеќиња со кои ќе ја освежите градината и ќе ја дочекате пролетта Пролетта е едно од најубавите годишни времиња, во чии сончеви денови ретко кој н...
Пролетни совети за градината од Горѓи Самарџиев - Градинарски центар ФОЈА Кога дворот доаѓа на дневен ред, а по „некоја случајност“ тоа е секоја пролет, н...
7 трикови како да си направите градина на вашата мала тераса Генерално сите сонуваме за голема куќа или викендица со сопствен двор, но мнозин...