Виктор Петров - Викса: „Ми недостига Балканска Е-банка, би сакал да се повтори“


Виктор Петров - Викса: „Ми недостига Балканска Е-банка, би сакал да се повтори“

Што прават денес Докторот и Јохан од „Балканска Е-банка“, што би го прашал своето куче и дали би се оженил повторно? Викса на гости во CRNOBELO.com…

viktor-petrov-viksa-mi-nedostiga-balkanska-e-banka-bi-sakal-da-se-povtori-01.JPG

Кога ќе помислиме на радио, некако по автоматизам на ум ни паѓа еден од најкултните македонски радио водители Виктор Петров - Викса.

Шармантен и со уникатна смисла за хумор, тој секогаш знае како да ги расони слушателите и да им пренесе дел од својата позитивна енергија.

Проектот „Балканска Е-банка“ засекогаш ќе го поврзуваме со неговото име и потајно ќе се надеваме да се повтори, исто како и самиот тој.

Кои му се 3-те најголеми желби во животот, зошто би сакал да биде барем на еден ден дел од животот на Рокфелер, како и која е најважната љубовна лекција што ја научил, Викса искрено и шеговито во негов стил одговара на нашите прашања.

Погледнете го видео интервјуто со Виктор Петров Викса:

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Видео интервју: 3 минути со... Викторија Лоба Кој ѝ е најхаризматичен маж во светот, за што ќе жали за 30 години од сега и как...
Видео интервју со Коста Петров: „Во кафеана нарачувам песни од Гоце Ар... Зошто животот во Македонија е подобар од животот во странство и колку време пишу...
Видео интервју со Нина Јанева: „Не постојат пари за кои би испеала каф... Што би го прашала Владимир Путин, какви пензионерски навики има,  каде би с...