Видео интервју со Катерина Ангеловска: Како е да се биде... тренер за личен развој


Видео интервју со Катерина Ангеловска: Како е да се биде... тренер за личен развој

Зошто луѓето сакаат мотивациски книги, зошто сите се намуртени, кои 3 особини ги има добриот сопруг и што всушност значи да се биде тренер за личен развој? Катерина Ангеловска на гости во CRNOBELO.com…

video-intervju-so-katerina-angelovska-kako-e-da-se-bide-trener-za-licen-razvoj-001.JPG

Работи како тренер за личен развој кој им помага на луѓето да откријат како да бидат мотивирани и среќни, а вели дека како личност, најдобро ја опишува медитативната, смирена музика.

За најимпресивни личности ги смета нејзиниот сопруг, Далај Лама, Дипак Чопра, Сад Гуру... Што друго ни откри во само 3 минути?

Погледнете го видео интервјуто со Катерина Ангеловска:

С. С. | Црнобело
Камера/Тон/Монтажа/Анимации: Николај Митрески

Би можело да ве интересира:

Видео интервју со Бранко Десовски: Како е да се биде... личен фитнес тренер Кој вежба повеќе - мажите или жените, кои познати личности ги тренира и колку ст...
Видео интервју со Ана Стојанова: Како е да се биде... онлајн фитнес тренер Колку Македонките внимаваат на своето тело и која е тајната за добар и затегнат ...
Видео интервју со Леонардо Хусеини: Како е да се биде... танчар и кореограф Кој го открил неговиот талент, дали Македонците ги бидува за танцување, знае ли ...